Információk

 • Cégnév / Név: Cats and Dogs Shops Kft.
  Cím: 2500 Esztergom, Dobogókői út 76.
  Telefon: +36-30/279-0931
  E-mail: kutyacicatap [kukac] gmail.com
  Áruház neve: kutyacicatap.hu
  Adószám: 26793034-2-11
  EU adószám: HU26793034
  Cégjegyzék szám: 11-09-027109
  Cégjegyzéket vezető bíróság: Tatabányai Törvényszék Cégbírósága
  Működési engedély száma: 1603/A
  Nyilvántartásba vétel dátuma: 2019/07/26
  Nyilvántartásba vevő jegyző: Tatabányai Törvényszék Cégbírósága
  Bankszámlaszám: 10918001-00000107-87280001
  Kapcsolattartó neve: Korompai Zoltánné
  Kapcsolattartó telefonszáma: +36-30/279-0931
  Kapcsolattartó e-mail címe: kutyacicatap [kukac] gmail.com
  Webhosting szolgáltató: UNAS Online Kft.
  H-9400 Sopron, Kőszegi út 14., unas [kukac] unas.hu
 • » Személyes átvétel az üzletünkben
  SZEMÉLYES ÁTVÉTEL A SZOLGÁLTATÓ ÁTVÉTELI PONTJÁN
  Személyes átvételre kizárólag Szolgáltatóval előre egyeztetett időpontban van lehetőség. Amikor megrendelése „Átvehető” státuszba kerül, - melyet személyes fiókjában is láthat – Szolgáltató felveszi Önnel a kapcsolatot az átvételi időpont egyeztetése miatt. Ilyen esetben Ön a megrendelt termékeket személyesen veszi át a Szolgáltató 2500 Esztergom,Dobogókői út 76. szám alatt található átvételi pontján. A termék átvételének legkorábbi időpontjáról a Szolgáltató telefonon vagy e-mailen keresztül értesíti Önt. A személyes átvételre munkanapokon 8:00-20:00-ig van lehetőség.

  Személyes átvétel esetén is kötelessége leellenőrizni a csomagolást, a terméket, annak sértetlenségét, és ha sérülést észlel (pl. elszakadt a fólia, sérült a termék, más a termék színe vagy nem azt a terméket kapta, amit megrendelt stb.), ne vegye át a terméket és jelezze ezt a Szolgáltató munkatársának, aki helyben orvosolja az Ön problémáját. Erre azért van szükség, hiszen a termék elszállítását Ön végzi saját felelősségére, saját szállítóeszközén, ezért a Szolgáltató nem vállal felelősséget az Ön által végzett szállításból eredő sérülések, törések tekintetében. A számla átvételével a termék mennyiségi és minőségi átvétele megtörténik.


  » MPL PostaPont Postán maradó
  A csomagot Ön által kiválasztott postára szállítja az MPL, ahol a nyitvatartási időben bármikor átvehető.
  A csomag a postán 10 napig átvehető.
  A csomag árát a postán kell kifizetni.
  Szállítási költség1 090 Ft
  » Futárral
  Szolgáltató köteles futárszolgálat útján az Ön által a megrendelésben kiválasztott termékeket, az azon megjelölt szállítási címre a vállalt határidőn belül eljuttatni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Szolgáltató köteles haladéktalanul e-mail vagy telefon útján felvenni Önnel a kapcsolatot az újabb kiszállítási időpont egyeztetése érdekében. Amennyiben az Ön hibájából hiúsul meg az átvétel, úgy Szolgáltató által megbízott futárszolgálat a következő munkanap újra megpróbálja a kiszállítást, de ezen esetben Szolgáltató nem vállal kötelezettséget a kiszállításra vállalt határidők betartására.
  • Az adott munkanapon, a munkaidőben (8.00-16.00 óráig) leadott rendeléseket - amennyiben Szolgáltató raktárkészletében adott pillanatban megtalálható a termék 24-36 órán belül átadja a futárszolgálatnak, akik általában a következő nap reggel 9.00 és 17.00 közötti időintervallumban végzik a kiszállítást.
  • Amennyiben Ön az adott nap 16.00 óra után adja le megrendelését, úgy csak az azt következő munkanap reggel 8 órás időponttól számítva kezdődik meg a vállalt kiszállítási idő számítása.

  A futárszolgálat a kiszállítás napján a reggeli órákban emailben tájékoztatja Önt a csomag kiszállításának várható időpontjáról. Amennyiben a szállítási időpont Önnek nem megfelelő, úgy a futárszolgálat által küldött emailben található futár telefonszámon egyeztessen a futárral egy Önnek megfelelő időpontról.

  Amennyiben az első és a második kiszállítás is az Ön hibájából meghiúsul és a helyszínen nem történik meg a termék átvétele, akkor 3. alkalommal a szállításra csak akkor kerül sor, ha Ön a termék vételárát átutalja (utánvétes fizetés választása esetén) a Szolgáltató 1. pontban meghatározott bankszámlaszámára. Ebben az esetben a szállítás minden költsége Önt terheli.
  Ha Szolgáltató a fent vállalt szállítási időt előreláthatóan nem tudja teljesíteni (pl. egy termék nem áll rendelkezésékre a raktárában), Szolgáltató ügyfélszolgálata azonnal felveszi Önnel a kapcsolatot.

  A kiszállításra vállalt határidők, kizárólag egymást követő munkanapok esetében érvényesek. Amennyiben megrendelése leadását követően hétvége, vagy ünnepnap(ok) következik, értelemszerűen a kiszállítási idő a hétvége vagy az ünnepnap(ok) hosszával meghosszabodnak.

  Kiszállítás esetén ajánlott a futár jelenlétében leellenőrizni a csomagolást, és annak sértetlenségét, és ha sérülést észlel (pl. elszakadt a fólia, megsérült a kartondoboz, más a termék színe vagy nem azt a terméket kapta, amit megrendelt stb.), azonnal jelezze ezt a futár felé, aki a panaszról jegyzőkönyvet köteles felvenni és hívja Ügyfélszolgálatunk a további teendőkről. A jegyzőkönyv két példányban készül és csak a kiszállítást végző futár aláírásával együtt érvényes.

  A szállításból vagy Szolgáltató hibájából eredő probléma esetén, a sérült elem cseréjét, vagy ha rossz termék lett elküldve, a megfelelő termékre történő cseréjét, Szolgáltató díjtalanul végzi.

  

A vállalt kiszállítási idő nem időgarantált szolgáltatás. A bár a futár minden esetben igyekszik a vevőnek megfelelő időintervallumban kiszállítani a csomagot, NEM garantálja a megrendelő által kért pontos időpontban történő kiszállítást.


  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  0 Ft19 999 Ft1 390 Ft
  20 000 Ft Ingyenes!
 • » Készpénzzel a helyszínen
  Amennyiben a termék átvételére a "Személyes átvételt" választotta, úgy van lehetőség a termék vételárát átvételkor a helyszínen, telephelyünkön készpénzben vagy bankkártyával kifizetni.
  » Előre utalással
  10918001-00000107-87280001
  » Utánvéttel
  Amennyiben a futárral való házhoz szállítást választotta, lehetőség van az árú utánvéttel történő kifizetésére a futárnak. Az átvett termék sértetlenségét ezúttal is ellenőrizni kell.
 • Név
  E-mail cím
  Telefonszám
  Tárgy
  Üzenet
Webáruház készítés